Lessen

Boksen, Kickboksen, Jeugdlessen, Fitness
Beginners & Gevorderden
De groepslessen boksen en kickboksen bij Kickboksen Zuidas worden gegeven door ervaren, professionele trainers. We richten ons bij Kickboksen Zuidas vooral op recreatieve boksers en kickboksers, maar je kan bij ons ook trainen voor wedstrijden.
Mannen & Vrouwen
Alle bokslessen bij Kickboksen Zuidas zijn gemengde lessen, waaraan zowel mannen als vrouwen deelnemen.
Boksen
Fysiek + Mentaal + Emotioneel
Kickboksen
Sterk + Reactievermogen
Jeugd Kickboksen

Kickboksles vanaf 13 jaar

Boksen

LEER JEZELF VERDEDIGEN

Ontwikkel je mentale en fysieke weerbaarheid, leer uitdelen en incasseren en vergroot zo je zelfvertrouwen. Discipline, wederzijds respect en karaktervorming zijn belangrijke waarden in het boksen.

KRIJG EEN SUPERCONDITIE

In een gemiddelde bokstraining van 1 uur verbrand je tot wel 1000 calorieën. Door veel te boksen ontwikkel je een sterk en strak lichaam met veel kracht. Daarom wordt boksen steeds populairder als full body workout.sagittis.

LEER DE BOKSTECHNIEK

Onze bokstraining is uitdagend, leerzaam en wordt afgestemd op jouw niveau en ervaring. Bokstechiek, coördinatie-vermogen en fysieke conditie staan centraal. We trainen met pads, bokszakken, speedball en sparringpartners.

FULL CARDIO WORKOUT

Bij Kickboksen Zuidas zijn de trainingen gericht op kickboksen als full cardio workout met contactelementen. Ontwikkeling van techniek, conditie en coördinatievermogen staan centraal. Daarnaast wordt getraind met pads, bokszakken en kan je sparren met je tegenstander.

TRAIN ALLE SPIERGROEPEN

Een kickbokstraining is zeer dynamisch en geeft veel voldoening. Het is goed voor je conditie, lenigheid, reactievermogen en zelfvertrouwen. Omdat zowel met boven als onderlichaam wordt gestreden, worden alle spiergroepen intensief getraind.

FYSIEKE EN MENTALE KRACHT

Beheersing en controle van agressie zijn belangrijke waarden in het kickboksen. Daarvoor zijn een discipline, mentale kracht en fysieke conditie vereist. Uiteraard in combinatie met een goede techniek.

DISCIPLINES

De 2 belangrijkste disciplines in het kickboksen zijn full contact en cardio kickboksen. Bij Kickboksen Zuidas ligt de focus op kickboksen als cardio workout, waarbij gebruik wordt gemaakt van pads, trapkussens en bokszakken om de techniek te leren. Bij het sparren wordt op gecontroleerde wijze contact gemaakt met de tegenstander.

Kickboksen
Jeugd kickboksen

Jeugd kickboksen

Bij Kickboksen Zuidas verzorgen wij ook kickboksen voor de jeugd. Er is een les voor jongeren van 13 tot 17 jaar.

Discipline, gekoppeld aan een speelse en gevarieerde manier van kickbokstraining, zorgt ervoor dat de kinderen op allerlei manieren gestimuleerd worden en meer zelfvertrouwen en respect voor elkaar krijgen.

Tijdens de trainingen van kickboksen voor de jeugd is hard contact op het hoofd niet toegestaan!

Ben je enthousiast over het kickboksen en wil je graag verder hiermee, dan kun je ook na 17 jaar natuurlijk gewoon verder trainen bij KickboksenZuidas.