Boks en Kickboks Trainers

ERKAN DEMIR

Business consultant en software architect Erkan Demir had al jong een voorliefde voor vechtsporten. Hij begon op al 9-jarige leeftijd bij Sportschool Libera met Taekwondo en Wu-Shu. Daarna heeft Erkan talloze vechtsporten beoefend, waaronder Boksen, Kickboksen, Braziliaan Jiu-Jitsu, Karate en Free Fight (voorganger MMA).

LOOPBAAN

Als vechtsporter nam Erkan deel aan ruim 100 toernooien en behaalde daarin meer dan 60 locale en regionale titels. Al tijdens zijn loopbaan begon hij een eigen sportschool: Taesun ’93. Hij trainde daar zelf als wedstrijdvechter en coachte daarnaast bekende vechters als Kazim Atilla en Abdel Dabou.

TEAMBUILDING

Bij Kickboksen Zuidas geeft Erkan Boks en Kickbokslessen op individueel niveau en voor groepen. Ook is hij in te huren voor teambuilding sessies voor bedrijven. Dit is een samenwerkingsverband tussen Erkan’s bedrijf Genetics en Kickboksen Zuidas. Daarin worden elementen uit (kick)boksen en bootcamp gebruikt voor het smeden van hechte teams.

LESSEN

De lessen van Erkan verlopen in hoog tempo waarbij de deelnemers zich leeg trainen en daarmee conditie en zelfvertrouwen opbouwen. Reken op uitdagende trainingen met veel aandacht voor techniek, zelfverdediging en incasseringsvermogen.

RAYMIL SAMUEL

Raymil heeft een zeer rijk sportverleden waarin hij bijna elke sport wel beoefend heeft. Vooral met vrienden, maar in zijn grote passie, het voetbal, zat zijn echte inzet en discipline. Hij heeft gespeeld bij de jeugdafdeling van een professionele club. Door een knieblessure kon hij het professionele voetbal echter niet meer volhouden. Na een jaar van herstel is hij toen begonnen met kickboksen. Ook hierin is hij doorgegroeid tot een topper. Tot op heden kickbokst hij nog steeds wedstrijden op professioneel niveau. Deze ervaring neemt hij mee naar zijn lessen. Naast de kickbokslessen die Raymil bij ons verzorgt geeft hij ook personal training bij Fitness Zuidas. Binnen de fitnesszaal kan je hem dus ook tegen het lijf lopen. Hij is niet te missen!

Zowel in zijn groepslessen als in personal training brengt hij de motivatie en het doorzettingsvermogen van een kampioen met zich mee.

LUCIEN CAIRO

Lucien Cairo is al ruim 35 jaar gediplomeerd vechtsportleraar. Het is zijn doel om altijd te streven naar het hoogst haalbare niveau. Het maakt niet uit of hij te maken heeft met recreanten of professionals. Hij heeft enorme passie voor zijn werk en met zijn ervaring heeft hij iedereen wat te bieden.

LAINEL

Lainel is al vanaf jongs af aan bezig met vechtsport. Hij is begonnen met judo en hij maakte in zijn tienerjaren de overstap naar kickboksen. Dit veranderde zijn leven. Hij begon wedstrijden te vechten en kreeg meer discipline, was meer gefocust en hij raakte de nodige kilo’s kwijt.

Op een gegeven moment moest hij een keus maken en toen heeft hij gekozen voor maatschappelijk werk HBO. Toen hij was geslaagd merkte hij toch dat zijn passie bij het kickboksen ligt en daarom is hij trainer geworden, om zijn passie te delen met jou.

Wil jij een uitdagende training en meer uit je zelf halen? He is your man.

JESSEY

Mark Trijsburg

Mark is 26 jaar, afgestudeerd van de ALO in Amsterdam en professioneel kickbokser. Zijn doel is wereldkampioen worden in de A-klasse -77KG.

Naast deze enorme passie vind Mark het ook geweldig om mensen te helpen hun droom te bereiken. Dit doet hij door middel van coaching en training op sportgebied.

In de trainingen die Mark aan onze jeugd toppers geeft combineert hij zijn enthousiasme, technische en pedagogische kennis en verschillende spelvormen om gevarieerde lessen van topkwaliteit neer te zetten.