ERKAN DEMIR

Business consultant en software architect Erkan Demir had al jong een voorliefde voor vechtsporten. Hij begon op al 9-jarige leeftijd bij Sportschool Libera met Taekwondo en Wu-Shu. Daarna heeft Erkan talloze vechtsporten beoefend, waaronder Boksen, Kickboksen, Braziliaan Jiu-Jitsu, Karate en Free Fight (voorganger MMA).

Loopbaan

Als vechtsporter nam Erkan deel aan ruim 100 toernooien en behaalde daarin meer dan 60 locale en regionale titels. Al tijdens zijn loopbaan begon hij een eigen sportschool: Taesun ’93. Hij trainde daar zelf als wedstrijdvechter en coachte daarnaast bekende vechters als Kazim Atilla en Abdel Dabou.

Teambuilding

Bij Kickboksen Zuidas geeft Erkan Boks en Kickbokslessen op individueel niveau en voor groepen. Ook is hij in te huren voor teambuilding sessies voor bedrijven. Dit is een samenwerkingsverband tussen Erkan’s bedrijf Genetics en Kickboksen Zuidas. Daarin worden elementen uit (kick)boksen en bootcamp gebruikt voor het smeden van hechte teams.

Lessen

De lessen van Erkan verlopen in hoog tempo waarbij de deelnemers zich leeg trainen en daarmee conditie en zelfvertrouwen opbouwen. Reken op uitdagende trainingen met veel aandacht voor techniek, zelfverdediging en incasseringsvermogen.

TITELS:

1990 Benelux Amateur Kampioen Amateurs tot 70 kilo
1993 Open Nederlands Amateur Kampioen NTF (Tiel) tot 76 kilo
1995 Nederlands Amateur Kampioen Free Fight (KUSO) tot 70 kilo

LESBEVOEGDHEID:

Rijks gediplomeerd A trainer (Kickboksen & Boksen)
3de dan taekwondo (Zwarte band)
Scheidsrechters diploma Kickboksen/Boksen/Taekwondo
Examinator in Taekwondo/Karate
Academisch bevoegd cursusleider (VU 1993-1997)